Vakantiewoning Zeeland - Te Huur
De woning

Puntak is een vrijstaand huis met 2 slaapkamers op de 1e verdieping.
Het staat op een prive en groen perceel van 250m2.  De woning kan zowel per week, midweek of weekend gehuurd worden. Voor onze B&B mogelijkheden zie het kopje 'prijzen'.


 
                                                                          Het park
Puntak staat op het rustige huisjespark "Salvatorhoeve" te Ouwerkerk. Op dit park staan ongeveer 140 nette huisjes van steen of van hout.  Alle huizen staan op ruime percelen en daartussen zijn groentroken aangelegd.  Aan de voorzijde van Puntak bevindt zich een grasveld waar kinderen veilig kunnen spelen (hondenpoepvrij).
 
Het park is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen vanwege de ruime opzet met veel groen en nauwelijks verkeer. 
Er is een speelplaats met jeu de boules banen, tafeltennistafel en badmintonveld.
 
 
 
 
De omgeving
Op loopafstand van het park ligt het dorpje Ouwerkerk www.ouwerkerk-zld.nl  Hier vindt u een (eet) cafe en net buiten Ouwerkerk, aan de Oosterschelde , is een groot (vis)restaurant www.vierbannen.nl
 
Puntak ligt in een kreekrijk recreatiegebied op het zuid-oostelijke deel van het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland.
Een overzichtskaart van het eiland vindt u op:
 
Binnen 5 minuten staat u aan het grootste natuurgebied van Nederland, de Oosterschelde. U kunt hier naar hartelust vissen en duiken.

Fietsend komt u langs de Oosterschelde en kunt u de vele pittoreske en typisch Zeeuwse ringdorpjes verkennen, zoals Noordgouwe, Kerkwerve en Dreischor.
Wilt u wandelen, dan kunt u vanaf het park verschillende routes volgen door natuur- en recreatiegebieden. Verder biedt het eiland vele wandelroutes door bos, duin, strand en dorp.
 
En als u de stad in wilt, bezoek dan vooral de monumentale havenplaats Zierikzee (op slechts 5 km).
Het oergezellige centrum is een grote trekpleister voor de vele toeristen die het eiland het hele jaar door kent. www.vvvzeeland.nl en www.zierikzee-monumentenstad.nl
 
Het bekende watersnoodmuseum, het landbouwmuseum en visserijmuseum liggen op nog geen 5 km van Puntak vakantiehuis.
In het vakantiehuis liggen info-mappen voor u klaar met alle toeristische uitstapjes op Schouwen-Duiveland maar ook op de andere Zeeuwse eilanden. 
 
En natuurlijk is er dan het strand. Ouwerkerk heeft een eigen zandstrand aan de Oosterschelde. Er is wel eb en vloed maar nauwelijks golfslag hetgeen voor kleine kinderen veilig toeven is. In de zomermaanden is er een reddingsbrigade aanwezig.

Wilt u naar een Noordzeestrand, dan bent u daar binnen 20 minuten. U kunt gebruik maken van de stranden bij de Brouwersdam tot aan Westerschouwen.Wilt u het liever wat spannender hebben, dan beschikt Ouwerkerk over een eigen pier om te water te gaan en de onderwaterwereld van de Oosterschelde te ontdekken. Ook kunt u in Ouwerkerk perslucht en duiksportartikelen verkrijgen. www.duuveland.nl
 
De afstanden tot:
 
-  Ouwerkerk dorp 1 km 
-  zandstrand Ouwerkerk 2 km
-  supermarkt Jumbo en een Aldi in Nieuwerkerk 3 km
-  pin  automaat 3 km (bij Jumbo)
-  Zierikzee centrum 5 km
-  Noordzeestrand Westenschouwen  / Burgh Haamstede 20 km
-  Noordzeestrand Brouwersdam 20 km
 
Je dient Flash geïnstalleerd te hebben om deze pagina te bekijken.
BLØF - Aan de kust
leuk nummer van de zeeuwse groep BLØF
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint